3

Asociația Serviciul APEL, in parteneriat cu Asociaţia Ecumenică a Bisericilor din România – AIDRom, organizează evenimentul de diseminare al proiectului: “Servicii de cazare pentru 20 refugiați de origine irakiană, relocați în municipiul Timișoara”, care va avea loc în data de 18.06.2015, la Prefectura Județului Timiș, în intervalul orar 9:30- 14:00.

Evenimentul va include cuvântul de deschidere din partea organizatorilor și oficialităților, prezentarea proiectului  și a activităților derulate. Vor participa reprezentanți ai comunităților de străini și ai organizațiilor neguvernamentale care oferă asistență refugiaților relocați. Totodată, au fost invitați să participe și reprezentanți ai instituțiilor relevante în domeniul integrării refugiaților.

Proiectul s-a adresat  celor 20 de refugiați irakieni relocați în Timișoara, prin care s-a urmărit  asigurarea serviciilor de cazare și plata utilităților în cazul acestora pentru o durată de 9 luni.

Activitățile derulate au contribuit la realizarea unei mai bune integrări în societatea românească, prin asigurarea unui climat de viață stabil și a unui trai decent, o dată cu oferirea unei noi scheme integrate de asistență și servicii.

Proiectul: “ Servicii de cazare pentru 20 refugiați de origine irakiană, relocați în municipiul Timișoara”,este finanțat din Fondul European pentru Refugiați,  prin Programul General:  ,,Solidaritatea și Gestionarea Fluxurilor Migratorii” (Ref:13.02-03.01) al Uniunii Europene, gestionat în România de Ministerul Afacerilor Interne – Direcția Shengen, ca  Autoritate Responsabilă, și Inspectoratul General pentru Imigrări, ca Autoritate Contractantă.

     Descarca aici Comunicatul de Presa.

coperta-ra-web-page-001 site

2014 © Copyright - Health Center Theme by Vamtam

For emergency cases        1-800-700-6200